Voorstellingen

Onze nieuwste productie, waar momenteel aan gewerkt wordt, is een klucht in 3 bedrijven van de schrijver Henk Roede.  

DOLLE BEESTENBOEL

In de dierentuin wordt door klusjesman Gerrit hard gewerkt aan een nieuw apenverblijf. De opening moet natuurlijk een groot feest worden en de koning zelf wordt persoonlijk uitgenodigd om het verblijf te openen. Directrice Van Doorn is er van overtuigd dat dit haar carrière een enorme ‘boost’ zal geven en secretaresse Linda vindt het geweldig dat de koning nu eens een keer bij haar komt, in plaats van dat zij achter de koning aan moet rennen, wat zij al jaren doet. 

Maar voordat het allemaal zover is, moet er eerst een inspectie plaatsvinden door de Rijksvoorlichtingsdienst. Maar of dat allemaal goed gaat? Hoe klantvriendelijk is de kassamedewerkster eigenlijk en is het wel hygiënisch als Karin zowel het voer voor de dieren als de hamburgers in één pan bereidt? En dan te bedenken dat de dierenarts Heutma in het wilde weg schiet met haar verdovingsgeweer.  Inspecteur Meerkens vindt er nogal wat van!

Onder leiding van regisseur Gerard de Jong gaat het weer een hilarische voorstelling worden. Zie de speeldata op deze site.

RESERVERINGEN telefonisch via:
Cora Stegman 06-1975 7673
Willem van Maaren 06-3149 5213